Altijd handig een recept voor tomatensoep als er een keer onverwacht bezoek voor de deur staat. Of als je iets te lang lekker lui van de zon in de tuin hebt genoten. In een handomdraai en toch zelf gemaakt.
Vandaag de dag is het heel normaal om af en toe iets aan jezelf te laten doen. Waar de één dit vanuit medisch oogpunt doet, kiest de ander ervoor om dit vanuit cosmetisch oogpunt te doen.
Pulled pork is een traditioneel Amerikaans gerecht voor op de BBQ. Gaar het varkensvlees langzaam op een lage temperatuur totdat het zo zacht is dat je het met twee vorken uit elkaar kan trekken (pullen).
Zeventien jaar lang hebben wij vol trots de Naober uitgebracht; een magazine waar Oost-Nederlanders zich thuis voelen en waarin zij het naobergevoel delen met familie, vrienden en buren.
Bert Eefting en Katrien Eggens zijn sinds deze week streektaolambassadeurs voor het Huus van de Taol. Als streektaolambassadeur zullen ze er allebei samen met een aantal vrijwilligers voor zorgen dat er streektaalactiviteiten
Meer dan tweeduizend basisschoolkinderen in de Achterhoek leerden afgelopen maanden een ‘betjen plat praoten’ tijdens een Wiesneus-les op school.
Rolande komt deze keer met een bijzondere roerbakschotel met Oosterse finishing touch. Een heerlijk snel gerecht op een drukke dag.
Rolande geeft haar eigen persoonlijke draai aan het zeer traditionele, maar niet minder lekkere biefstukje. Probeer het maar eens, wij zijn ervan overtuigd dat het heerlijk zal smaken!
Op zaterdag 13 juli organiseren streekproducten Meike Lubbers (Boer Lubbers), Jacqueline Niemeijer (ComBIJn, pluktuin en streekproducten) en kok Caspar van Hal in samenwerking met streekproducenten Hazelnotenteler ’t Joostenhu