De rubriek Koken staat garant voor pure, eerlijke gerechten, die door iedereen te maken zijn. Lezers kunnen hun eigen recepten ook met ons delen via Facebook of insturen naar info@naober.nl.
Stoofschotels lenen zich perfect voor het gure herfst- en winterweer en zijn bovendien bijzonder lekker. Onderstaand recept is een ultieme traktatie voor stoofschotel-liefhebbers, boordevol smaak!
Herfstgroenten kom je nu weer volop tegen bij de groenteboer en in de supermarkt. Dit heeft alles te maken met de tijd van het jaar en de groenten die nu volop uit de grond kruipen. Maar welke soorten zijn nu voordelig te koop?
Wentelteefjes, bij Naobers ook wel bekend als klakoars of verlôorn brôod, zijn pas echt lekker als je ze verrijkt met blauwe bessen, banaan en - optioneel - honing of siroop. Met dit recept wordt het gegarandeerd smullen.
Soms is variëren in de keuken nodig, maar schiet het erbij in op drukke dagen. Kijk niet verder, want dit recept is de perfecte oplossing. Maak romige Toscaanse kip met een heerlijke pasta. Serveer met een frisse salade en geniet!
Boerenkool stamppot met worst en spekjes; een heerlijke klassieker voor de winter. Deze stevige - en tevens overheerlijke - maaltijd zet je in een handomdraai op tafel. Daarnaast is het een goedkoop recept om te maken.
Een kip pesto pastasalade is een gezonde en goed gevulde maaltijdsalade die je in een handomdraai op tafel zet. Met dit recept kan het bijna niet misgaan. Eet smakelijk!
Boodschappen zijn flink in prijs gestegen, maar toch zijn er nog steeds voldoende maaltijden te maken die amper een paar euro van je budget vragen. Wij hebben er drie op een rij gezet.
Nu we allemaal weer gewoon naar school en het werk kunnen, is het fijn om allerlei gezonds en lekkers mee te nemen voor tussen de middag. We maken drie heerlijke meeneemgerechtjes.
Op onze vraag of jij nu ook een recept hebt waarvan je zegt: lekker, niet al te ingewikkeld, gezond of typisch van hier hebben we een leuke recepten ontvangen. Elke week delen we een recept in onze nieuwsbrief en op de website.