Dit keer een recept van Rolande Kuenen voor een heerlijk dinergerecht. Zo zet je straks iets speciaals op tafel met Pasen. Kalfsoesters met pittige mangosalsa.
Heerlijk paasbrood hoort bij Pasen! Maak dit lekkere, luchtige paasbrood met spijs, rozijnen en krenten, poedersuiker en kaneel. Heerlijk voor ontbijt én lunch en tijdens het bakken verspreid zich een heerlijke geur in huis.
Pasen valt dit jaar 31 maart en 1 april. Versier je huis vast in paassfeer met je zelfgemaakte creaties. We hebben al wat inspirerende ideeën voor jou verzameld.
Wil je in de zomer genieten van prachtige bloemen en een scala aan zoemende bijen en fladderende vlinders? Begin dan nu alvast met zaaien, want maart is dé zaaimaand.
Met geraniums op balkon of terras ben je verzekerd van zo’n 5 à 6 maanden bloemen. Het voorjaar is het moment om ze buiten te zetten. Geraniums zijn vanaf april verkrijgbaar bij onder meer tuincentrum en bloemist.
Een heerlijke Provençaalse stoofschotel zonder zout maar met veel verse kruiden. Het kost even tijd, maar je zet dan ook een zoutarme streling voor de tong op tafel!
Een zoutarm dieet lijkt best lastig. Met een snufje zout maken we veel eten op smaak. Wij geven je tips om je eten toch smakelijk te maken zonder zout.
In een samenwerking van eigenaren van particuliere tuinen in de grensstreek openen op 23 juni en 29 september 2024 zes bijzondere bloemrijke landschappelijke parken en (moes-)tuinen hun poorten voor bezoekers.
‘Acht jaar geleden was hier niks, behalve een harde bodem zonder leven’, vertelt de Betuwse fruitteler Gerrit Verweij De Geus. Op aanraden van een biologische teler is hij gestopt met kunstmest.