Voor dit heerlijke recept maakt Naobers' Nieuwsbrief een keuze uit de culinaire nalatenschap van de Potten- en Pannenclub, amateurkoks en -kokkinnen uit de regio. Dit keer een taart van Hanneke van der Werf uit Keijenborg.
Een compleet biologisch assortiment dat een doorsnee supermarkt in de grote stad zeker niet zou misstaan. Dat is de Supermarkt-in-het-bos in Raalte. Eigenaar Rob Kleinlangevelsloo ging naar de Universiteit Wageningen.
Hoe kunnen we bekkenbodemspieren sterker maken?
Jantien stuurde de redactie van de Naobers Nieuwsbrief een lekker recept. Een carpaccio van rosbief met appel en honingmosterd. Inclusief een foto erbij, om te laten zien hoe het bord met carpaccio van rosbief eruitziet.
Hangop heeft u vast wel eens gemaakt. Deze uitgelekte yoghurt is heerlijk dik en romig. We maken er een heerlijk zomerdessert van met verse aardbeien en zelfgemaakte vlierbloesemsiroop.
Slechts een piepklein winkeltje aan de weg. Dat was alles. Met de verkoop van wat eigen eitjes begon de bloeiende boerderijwinkel van Kieftenbeld net buiten Haarle. En de zaken gingen 10 jaren geleden direct al super goed.
Het is volop aspergetijd. Joke van der Heijden uit Winterswijk geeft er met haar recept een eigen twist aan: asperges in de roerbak met gerookte zalm. Joke is één van de amateurkoks van de ooit zo populaire Potten- en Pannenclub.
Heb je een drukke dag... hierbij een heerlijk en gezond 'broodje gemak'. Lekker en snel klaar!
Vier jaar geleden openden Ruben en Marieke Alberink hun prachtige boerderijwinkel aan de Almeloseweg in Harbrinkhoek. De zaken gaan zo goed dat de boerderijwinkel met veel verse, eigen producten al aan de maximale capaciteit zit.