"Erna kookt" maakt de heerlijkste gerechten en deelt ze graag. Dit keer maakte ze een heerlijke Italiaanse stoofpot. Een beetje winters met de typische Italiaanse smaak die doet denken aan de warme zomervakanties in het zuiden.
Imkerij De Valksche Bijenhof vind je op de Veluwe. Deze imkerij is in 2008 gestart door imker Gerard en is nu uitgegroeid tot een professioneel bedrijf. In de webwinkel HONINGonline kun je nog echte honing van de imker kopen!
De Paasdagen komen eraan en er gaan nogal wat fabels rond over eieren. Wat is nou wel en wat is nou niet waar? We gaan het even ophelderen, zodat je komend weekend lekker kunt genieten van een vers eitje, of meer.
Gepocheerde eieren, heerlijk! En het ziet er lekker en chique uit op de Paastafel. Maar een ei pocheren is wel even een kunst. Wij leggen je uit hoe ook jij als een ware chefkok gepocheerde eieren kunt serveren deze Paasdagen.
Velt en Tuinbranche Nederland lanceren samen de campagne ‘Nuttige bodemdieren’. Het doel is om bezoekers van tuincentra bewust te maken dat het in de bodem krioelt van nuttige bodemdieren die allemaal hun functie hebben.
De lekkerste kersen van Twente komen van fruitboerderij Oold Bleank in Rossum, beweren sommigen heel stellig. Jos Schilderink, zijn vrouw Margriet en zoon Ruud werken er in elk geval voortdurend keihard aan.
In maar liefst 320 pagina’s vertellen Tetteroo en Swildens over The Beach Boys, de ontwikkeling van de band en over de periode die de Beach Boys in Nederland doorbracht en het bijzondere album ‘Holland’ dat daar uit voortkwam.
Het is weer de tijd van het witte goud: Asperges! Nu maar eens gewoon op de klassieke manier bereid met ham en een gekookt eitje. Lekker met krieltjes en een Hollandaise-sausje.
Bij leven en welzijn van schrijver Frank Vermeer vertelt in een mengsel van non-fictie en fictie de geschiedenis van de families Levy, Boasson en Vos, die door Joodse afstamming en huwelijksbanden zijn verbonden.