Bijna voorjaar, tijd om plannen te maken voor uw tuin. Weet u nog niet precies wat u wilt en heeft u professioneel advies nodig? Kom dan in het weekend van 25, 26 en 27 maart een kijkje nemen op onze sfeervolle Welkom Buitendagen.
Over moestuinieren en voedsel biedt een dagelijkse portie informatie. Beginnend met ‘Eetvoornemens’ voor het hele jaar. Dit boek geeft een mengelmoes voorbeelden, teeltgegevens, nieuwe ontwikkelingen en oude, te koesteren waarden.
Een heerlijke combinatie van zowel groenten, gehakt als fruit! Het recept (voor 4-5 personen) komt van Rolande Kuenen en is in een mum van tijd klaar te maken. Het hoeft daarna alleen nog drie kwartier de oven in.
In Nederland zijn gelukkig op veel plaatsen orchideeën te vinden. In bermen en parken, maar ook in duinen, heide en hooiland. Soms groeien daar ronduit spectaculaire soorten en variëteiten.
Heeft u een hond en vraagt u zich weleens af of hij gelukkig is? Uw hond kan verschillende signalen met zijn houding, oren en staart geven dat hij (even) niet lekker in z'n vel zit. Ook gapen en wegkijken zijn soms stresssignalen.
Buiten koken op echt houtvuur. Speel met temperatuurzones & proef de subtiele smaak die hout geeft aan vlees, vis en groentes. Koken op vuur geeft direct sfeer, beleving, warmte, geur en zorgt voor smaak.
Wie in het bezit is van een groentekas, kan nu al beginnen met het zaaien van vroege groenten. Zodra het weer in maart er naar is, kunnen de plantjes naar buiten. Dat betekent vroeg genieten van de eerste verse groenten.
In Maakt me niet uit wie er begon vertellen Eva Bronsveld en Elsbeth Teeling hoe je als ouder je kinderen kunt helpen al vroeg een fijne band met elkaar te krijgen. Daarmee geef je kinderen een stevige sociale basis voor later.
Côte & Kreeft, een heerlijk recept speciaal voor onze Naober-lezers van Eric van Det, chef en BBQ-specialist van Roost. Côte de Boeuf is de rib-eye gesneden met bot en een extra randje vet, dat geeft extra smaak aan je vlees.