We willen in deze vakantietijd niet te lang koken, maar als het even kan wel iets bijzonders op tafel. Dat kan met deze salade. De kinderen eten groenten, papa heeft zijn vlees en u bent relatief snel klaar.
Terwijl de buren puffend in de file staan op weg naar Zuid-Frankrijk, verwennen wij onszelf met een gazpacho met courgettesalade en roomkaas. Het voorgerecht oogt verbluffend, het is echter in een handomdraai te maken.
Wist je dat bijna elk fruit op de BBQ kan? Heerlijk als toetje of lekker als hapjes bij de borrel. Stevig fruit zoals ananas kan wat langer op de BBQ, maar fruit zoals peer zijn is al in een paar minuten klaar.
Elke dag stelt iedereen zich dezelfde vraag: wat eten we vandaag? Verschillende mogelijkheden zijn er te bedenken, in dit artikel geven we een herkenbaar beeld van de context van deze belangrijke vraag.
Pure smaken in combinatie met perfecte garing en sappig vlees, daar kunnen we erg van genieten. Kalkoen & Frites is een heerlijk recept speciaal voor onze Naober-lezers van Eric van Det, chef en BBQ-specialist van Roost.
Deze week: een heerlijk recept van een salade met gebakken rosbief. Te eten als lunch op zondagmiddag of als een makkelijk en snel diner op de warme zomeravond. Stokbroodje met kruidenboter erbij en smullen maar!
Vandaag de dag is het heel normaal om af en toe iets aan jezelf te laten doen. Waar de één dit vanuit medisch oogpunt doet, kiest de ander ervoor om dit vanuit cosmetisch oogpunt te doen.
Altijd handig een recept voor tomatensoep als er een keer onverwacht bezoek voor de deur staat. Of als je iets te lang lekker lui van de zon in de tuin hebt genoten. In een handomdraai en toch zelf gemaakt.
Pulled pork is een traditioneel Amerikaans gerecht voor op de BBQ. Gaar het varkensvlees langzaam op een lage temperatuur totdat het zo zacht is dat je het met twee vorken uit elkaar kan trekken (pullen).