Eén van de oudste en meest vooraanstaande keukenbedrijven in onze regio is Scheffer Keukens. In het Achterhoekse Zelhem kunnen zij alles realiseren wat met keukens te maken heeft: van een ontwerpidee tot aan de keukeninstallatie.
Koken is de gezamenlijke passie van Janet en Daan Appelbooml. Voor hun nieuwe huis stelden ze dan ook een echte droomkeuken samen, handgemaakt van eikenhout, staal en graniet. Het werd een Cavallo Keuken uit Nijverdal.
Peter van de Pol veredelt op zijn eigen land bottelrozen. Onze Henrieke maakt hier drie prachtige creaties mee die je zelf ook kunt maken.
Esther van Waterink Keukenmakerij verrast het bezoek op feestjes en verjaardagen graag met haar eigengemaakte bokkepootjestaart. Dit ouderwetse koekje doet het namelijk supergoed in een smakelijke taart!
Herfstblad is heel bruikbaar. Maak er bladaarde van! Als het blad na ongeveer een jaar is verteerd, is het in de tuin te gebruiken als aarde of als mulch (afdekking). Lees verder voor meer handige tips.
De energieprijzen rijzen de pan uit en het ziet er naar uit dat het allemaal nog duurder gaat worden. Men houdt nu al rekening met een flink hogere energierekening. Naober geeft tips om energie te besparen.
Heeft u de keukenspecial in ons herfstnummer al gezien? In Naober maak je kennis met deze keukenspecialisten en lees je over de passie die ze samen delen. Hieronder delen ze hun favoriete recepten.
De keukenexperts uit onze keukenspecial delen hun favoriete recepten met ons. Zij smullen van pasta pesto, bokkepootjestaart en oma's groente-tomatensoep. Hierbij het favoriete recept van Cavallo keukens: Pasta Pesto met kip.
Eddo de Veer teelt zestig verschillende soorten heesterrozen. Niet voor de mooie, geurende bloemen, maar omdat ze juweeltjes van rozenbottels geven. Van groengele besjes en oranje knikkers tot trossen vol rode flesjes.