Eieren bereiden, dat is toch heel makkelijk!? Een eitje koken of bakken kan (bijna) iedereen. Maar toch zijn er ook heel wat bereidingen met eieren die veel mensen fout doen. Met Pasen in aantocht geven wij tips.
Heb jij al bladluizen gespot? Geen paniek. Ze zorgen namelijk voor heel wat leven. Om ze beter te leren kennen lanceert Velt de bladluizenbingo. ‘Het is een leuke en leerrijke bezigheid’, zegt tuinspecialiste Yacine Ryckebusch.
Morgen begint het NK Tegelwippen en gaan tientallen gemeenten de strijd aan om zoveel mogelijk tegels te verruilen voor groen. Goed voor de biodiversiteit in de stad, maar ook in de strijd tegen hittestress en waterproblemen.
Ribeye met pompoen & oesterzwam; een recept van Eric van Det, chef en BBQ-specialist van Roost Buitenkoken.
Nu eens een keer niet de combinatie van vlees met hartig maar vis. Zalm op bladerdeeg, een hoofdgerecht voor vier personen.
Een heerlijk, op Achterhoekse leest geschoeid, voorgerecht. Naegelholt is gedroogd rundvlees, waarvoor de slager meestal de ‘muis’ gebruikt.
Rianne en Dennis Weerink wonen met hun dochters in een bijzonder schuurhuis in het buitengebied van het Twentse Geesteren. Dennis ontwierp ‘Het Kleine Krikhaar’ zelf. Ook de plek is speciaal: Rianne groeide op aan de overkant.
Het boek 'de Pluktuin' is een handboek vol met inspiratie en tips voor iedereen die meer plukbloemen in de tuin wil om een eigen oase van bloemen, vlinders en rust te creëren.
WijGaanVerbouwen.info is een nieuw platform om buren en andere belanghebbenden op de hoogte te brengen bij bouw en verbouwingen. Dit is een laagdrempelige manier om begrip onderling te creëren.