Corona, griep of verkouden? De symptomen lijken op elkaar. Nu het coronavirus weer oplaait, maar ook het seizoen van verkoudheid en griep is aangebroken is het soms lastig om te beoordelen welk virus jou te pakken heeft.
Deze week Mixed Grill Royaal: varkenssteaks, kip, gamba’s, entrecote en lamshaas met paprika, rode ui en bloemkoolsteaks; een recept van Eric van Det, chef en bbq-specialist van Roost Buitenkoken.
Misschien herken je het wel? Opstaan gaat moeilijker, traplopen wordt zwaarder en zelfs het openmaken van een potje kan een uitdaging worden. Je kracht en uithoudingsvermogen gaan achteruit. Gelukkig kun je er wat aan doen!
De herfst is begonnen. Nu is dé tijd om te verplanten, nieuwe planten en bollen te poten, struiken en heesters terug te snoeien. Kortom, tijd voor de laatste tuinklussen om je tuin straks winterklaar te hebben.
Bang voor spinnen. Deze harige monsters doen je gruwelen bij de gedachte alleen al! En nu de herfst weer is begonnen, zoeken spinnen de huiselijke warmte op. Doodmeppen dan maar? Liever niet, spinnen zijn namelijk heel nuttig.
Shakshuka! Dit eenpansgerecht uit de Arabische keuken is eigenlijk niet meer dan eieren in een pittige tomatensaus. Snel klaar en zó lekker! Met dit gerecht kun je eindeloos variëren met kruiden en groenten die je kunt toevoegen.
De 'r' zit weer in de maand. Vroeger waren er minder verse groenten en fruit beschikbaar. Een gebrek aan vitamine C lag dan op de loer. Vitamine C houdt je weerstand op peil. Net als met onze tips!
Gezellig met vrienden en/of familie genieten van een sfeervolle nazomeravond. Het is heerlijk om ’s avonds samen te koken op een open vuurtje. Uiteraard doen de (klein) kinderen mee met het roosteren van marshmallows. Smullen!
Elke week heerlijke recepten bij Naober. Deze week Chili soup, een recept van Eric van Det, chef en BBQ-specialist van Roost Buitenkoken.